catuaba

Mencapai orgasm (inzal) bukanlah semudah yang dibayangkan. Terdapat banyak faktor yang menyebabkan ketidak-puasan seks (terutama pihak isteri) itu berlaku. Antara yang paling popular juga utama adalah :-

1.Pancutan suami terlalu awal sebelum isteri inzal atau puas.

2. Suami tidak dapat bertahan lama kerana zakar mengendur selepas pancutan walhal isteri belum mencapai kemuncak. Rasullullah s.a.w bersabda : ‘ jika seseorang diantara kamu melakukan hubungan (jima’) dengan isterinya hendaklah dengan bersungguh-sungguh. bila ia sedang menyelesaikan keperluannya itu padahal isterinya belum sampai (inzal), maka janganlah kamu tergesa-gesa (untuk mengakhirinya) sebelum keperluan isterinya diselesaikan pula’

3.saiz zakar – kajian menunjukkan 67% wanita yang ditemubual kurang gembira dengan saiz zakar suami.

Jom Kita baca kisah dibawah :

‘Dulu..aku fikir aku ni macam lelaki normal yang lain. Bila sampai seru..aku pun nikah dengan sorang yang gadis yang aku dah lama kenal..gadis kampung tipikal melayu. Bila sudah beristeri, aku pun jalankan tanggungjawab aku sebagai suami dengan nafkah zahir dan batin. Sebagai lelaki yang ‘normal’..aku fikir aku dah penuhi tugas aku.

Cukup setahun kami dikurniakan seorang anak yang comel…dan aku terus fikir aku dah jalankan tanggungjawab aku. Kerja makin sibuk..aku banyak out-station dan keluar negara berminggu-minggu. Bila aku balik aku tak lupa belikan isteri dan anak buah tangan dari luar negara dan selalunya bila aku balik setelah beberapa lama out-station tentu aku dan isteri melepas rindu dengan hubungan seks…masih aku fikir aku ini seperti suami yang lain..no problem at all about our marriage.

Satu malam..selepas berjimak..entah kenapa kami bercerita tentang seks..masa itu kami benar-benar dalam suasana kasih-sayang antara suami isteri..betul punya open feelings dan aku bercerita tentang pengalaman aku pernah beromen dengan girlfriend masa bujang dulu (sebelum aku kenal dia) tapi aku tak pernah ‘fuck’ sesiapa (Alhamdullillah Allah jauhkan aku dari zina)..cuma sekadar ‘ringan-ringan’..dan aku balik dan puaskan syahwat sorang-sorang dalam bilik, itulah pengalaman masa aku bujang (isteri aku termasuk orang yang pernah aku romen sebelum kahwin). Satu perkara tentang isteri aku, masa aku kenal dia…dia baru habis SPM dan dia bukan dari jenis gadis liar…tapi…malam itu lepas aku cerita pengalaman aku..aku tenguk wajahnya berubah..lama dia diam tunduk, aku tanya kenapa…dan kemudian dia memecahkan bom atom depan aku..bahawa sebenarnya dia pernah berlaku curang!!!

Kisahnya satu malam pajeronya terlanggar lembu dan sorang pemuda (laki orang) datang tolong (kejadian ni memang berlaku sebab pajero kami kemik)..yang aku tak tahu rupanya dia ada buat pertemuan2 selepas tu dan kecurangan seks pertama berlaku tatkala aku out-station ke Taiwan.

Memang aku marah..aku rasa nak mengamuk..nak bercerai..rasa nak bunuh orang pun ada! Tapi aku ni jenis rasional dari aku muda lagi. Pertamanya aku tanyakan kenapa dia sanggup buat macam tu (aku tahu dia sepatutnya tiada alasan untuk berbuat dosa besar begitu) tapi kemudian dia menceritakan sebabnya…

..laki orang ni (simangkuk ni) memang kaki perempuan dan kaki perempuan cam mangkuk ni memang pandai ambik hati org perempuan. Mulanya diorang ni cuma berkawan lepas kejadian langgar lembu, tapi perhubungan jadi intim terutama time aku out-station dalam dan luar negara. Mangkuk ni mula bukak cerita seks dan isteri aku termakan umpan, pendekkan cerita..(aku tabahkan dengar walau telinga panas berapi mencapai tahap rentung)..isteri aku cerita penzinaan mereka yang pertama sangat hebat dan dia tak pernah rasa kepuasan yang sepenuhnya seperti itu! (dayuslah aku kalau tak tercabar!!) ceritanya lagi simangkuk ni ada zakar yang besar dan permainan mereka lama hingga lebih 1 jam! kadang-kadang 2 round sekali!

Sekarang…apa harus aku buat? ceraikan dia dan pegi belasah simangkuk tu? aku tahu pekerjaan mereka ni sebenarnya di’sedap’kan lagi oleh syaitan..tapi bukan syaitan yang buat zakar besar dan upaya tahan lama simangkuk ni. Lama aku termenung..lepas tu aku suruh dia ikut aku..kami mandi janabah dan terus solat taubat sama-sama. Ya..aku maafkan dia sebab dia ibu kepada anak aku dan time tu dia pun sedang mengandung 3 bulan (rupanya dah setahun dia putuskan hubungan dengan mangkuk tu sebab dapat tahu mangkuk tu ada buat perkara sama dengan pompuan lain).

Aku siasat mangkuk ni..aku tahu dia kerja apa dan rumahnya. Kalau aku nak apa-apakan dia memang senang, tapi fikir punya fikir..buang masa cari pasal..silap-silap masuk jail! baik aku perbaiki rumahtangga aku dan hidup keluarga aku. Aku dapat tahu mangkuk ni memang gila seks, pantang nampak pompuan..bini orang tahap makcik pun dia pernah ‘belasah’! suka-hati dialah nak buat dosa. Tapi satu perkara yang aku dapat tahu..mangkuk ni memang usaha untuk jadi ‘jantan jalang’, dia makan ubat untuk buat zakar dia besar.

Maka aku pun tahu aku mesti jadi ‘jantan’ untuk isteri aku. Aku mahu balas dendam untuk buat dia rasa puas sepuas-puasnya! banyak benda aku try, apa produk yang ada semua aku try. Urut minyak lintah, jel, pill, Tongkat Ali…nak bagi tahan lama..aku sapu gambir Sarawak. Tapi semua itu kesannya sementara. Nak urut minyak lintah pagi malam leceh juga. Nak jimak kena sapu gambir..lama-lama rasa leceh juga..tak rasa ori.
 
Satu hari jumpa kawan dari Bera dan bukak cerita ni (bab zakar dan tahan lama)..dia senyum saja dan atas rasa sahabat, dia bagi aku cuba satu produk..Catuaba namanya. jenis serbuk letak bawah lidah, kulum dan minum air. Malam tu aku pun try…tak lama lepas tu batang mencanak naik..keras tak ingat! kulit rasa tegang bila otot batang mengembang cam nak terkeluar dari kulit! serius! aku terus panggil isteri bagi dia tenguk..terus dia tak tahan dan …….walau malam tu tak le lama lebih kurang 30min tapi dia tak pernah rasa sedap dengan otot dan urat2 timbul begitu. Kenapa lain? tanya dia, aku senyum je.

Esok terus aku call member tu tanya dia pasal serbuk tu. Dia pun bukak cerita pasal Catuaba ni. The rest is history. Sekarang aku tak perlu nak urut2, minum kopi jantan ke, sapu gambir ke. Lebih tiga bulan aku amalkan makan Catuaba, seminggu sekali kulum serbuk bawah lidah tapi tahan sepanjang minggu beb!. Aku tak tahu le orang lain tapi Catuaba memang serasi dengan aku. Aku bukan lelaki ‘normal’ lagi tapi sudah ‘super-normal’. Memang hairan jugak yang saiz zakar rupanya boleh membesar dan panjang…gemuk je! Isteri aku pun dah lain macam punya happy. Seminggu kurang-kurang 3-4 kali tapi kadang-kadang 2-3 round satu malam (ambik kau! nak puas sangat). Peliknya dulu selalu letih masa pagi..tapi..sekarang..he he..satu perkara.. memang pantang sentuh..mencanak naik.

Sikit lagi nak sambung..aku pernah bukak cerita pasal poligami dengan isteri aku, angan-angan la konon bila rezeki melimpah ruah nak tambah sorang lagi, kembangkan zuriat le katakan. Aku tak tahu samada sebab dia rasa bersalah ke atau apa..tapi dengan wajah serius dia kata – ‘cari le yang boleh tolong kat kedai..’, Alhamdullillah..Alhamdullillah..Alhamdullillah’. ~

Apakah itu Catuaba ?

Catuaba adalah sejenis tumbuhan afrodisiak ajaib berasal dari Lembah Amazon. Dikatakan puak Indian Tupi dari generasi ke generasi telah menggunakan keajaiban ekstrak tumbuhan ini memperoleh pembesaran sekali ganda organ seks lelaki! Mereka mempunyai saiz zakar yang besar dan panjang dan mempunyai keupayaan dan kekuatan seks yang tahan lama lebih dari 2 jam tanpa ejakulasi!..disamping kesuburan yang tinggi. Malah lelaki mereka yang berumur 60 tahun keatas mempunyai ketahanan seperti lelaki berusia 25 tahun! Purata lelaki puak Tupi ini memiliki zakar sepanjang lebih 8 inci dengan diameter yang lebar!..hingga digelar puak Orang Gajah Amazon. Demikian Tuhan mengurniakan tumbuhan ajaib ini yang berhasil membesarkan zakar dan keupayaan seks yang sangat hebat.

10 KELEBIHAN UTAMA CATUABA :-

Penggalakkan pembesaran sekali ganda otot/organ seks lelaki dan lain2 otot.
Meningkatkan keupayaan seks.
Merawat Mati Pucuk (ED), ejakulasi pramatang (PE) dan disfungsi seksual.
Menyeimbangkan hormon tubuh dan penggalakkan rembesan hormon.
Melancarkan peredaran darah dan mencegah penyakit kardiovaskular.
Merawat Hiperplasia Prostatik Benigna (BPH) dan kekerapan buang air kecil waktu malam.
Meningkatkan Sistem Imunisasi Tubuh.
Merawat masalah Keletihan dan Kebimbangan (anxiety disorder)
Menguat Daya Ingatan.
Meningkatkan Stamina tubuh.

Untuk pembelian produk, klik link dibawah

http://shop4men.com.my/products/catuaba/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply


  • Tentang Kami



    Kami merupakan pembekal dan pemborong produk kesihatan lelaki dan wanita yang original , diantara produk yang dijual ialah vimax, Vigrx Plus ,Semenax , Sinrex ,Lotion Power 31 Brutal , Extenxze Pills , Pro extender , Pl super gel , thanyaporn dan banyak lagi..maklumat lanjut anda boleh layari website www.shop4men.com.my atau hubungi admin ( Eddie ) 0193316916
  • shop4men @ Blog


  • shop4men @ youtube